Стана известно защо принц Хари и Меган Маркъл няма да присъстват на

...
Стана известно защо принц Хари и Меган Маркъл няма да присъстват на
Коментари Харесай

Стана ясно защо принц Хари и Меган Маркъл няма да бъдат на сватбата на близък приятел

Стана известно защо принц Хари и Меган Маркъл няма да участват на сватбата на непосредствен другар.  

Семейство Съсекс е решено да пропусне сватбената гала за кръстника на сина си Арчи, тъй като не желаят да " провокират звук ", съгласно кралски специалист.

Синът на английския крал Чарлз III и брачната половинка му няма да пътуват до Англия за сватбата на Хю Гросвенър през юни 2024 година, макар че е един от най-близките другари на принц Хари от детството, пише GB News.

Биографът Анджела Ливайн има вяра, че херцогът на Съсекс ще пропусне тържеството, с цел да не " безпокои всички " на празненството. Известно е, че петгодишният принц Арчи е кръщелник на Гросвенър, само че Меган Маркъл и принц Хари в никакъв случай не са потвърждавали обществено това.

„ Този, който няма да отиде, е Хари, тъй като той споделя, че не желае да подвига звук там и да безпокои всички. Но не мисля, че той получи покана “, сподели кралският специалист.
 Хю Гросвенър и принц Уилям Хю Гросвенър и принц Уилям Снимка: Getty Images
33-годишният Хю Гросвенър, херцог на Уестминстър, ще се ожени за Оливия Хансън, на 31 години, в Честърската катедрала в Англия на 7 юни 2024 година, последвано от обилен банкет в Итън Хол, имението на семейство Гросвенър.

Въпреки че принц Хари няма да участва на церемонията, по-големият му брат Уилям ще участва на значимото събитие на своя непосредствен другар. Както знаете, младоженецът кръсти и принц Джордж, най-големия наследник на Уилям.
 Хю Гросвенър Хю Гросвенър Снимка: Getty Images
Гросвенър, чието наследено положение възлиза на 12,6 милиарда $, беше осведомен с годеницата си от общи другари през 2021 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР